Следвайте Гласове в Служебният министър на правосъдието Крум Зарков изобличи в

...
Следвайте Гласове в Служебният министър на правосъдието Крум Зарков изобличи в
Коментари Харесай

Зарков: Съдебната охрана търсила Корнелия Нинова в дома ѝ за нейно дело срещу журналиста Явор Дачков

Следвайте " Гласове " в 
Служебният министър на правораздаването Крум Зарков изобличи в неистина водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Във Facebook той обясни за какво Нинова е била посетена от чиновници на Главна дирекция " Охрана ":

След изказването на Корнелия Нинова от Народното събрание, че е била посетена от “двама униформени от правосъдна защита, а те по закон извършват наложително довеждане ”, в качеството си на министър на правораздаването неотложно направих инспекция, от която открих следното: 
Служители на Главна дирекция “Охрана ” са посетили адреса, с цел да дават на Корнелия Нинова акт на Софийския областен съд по нейна частна просба против журналиста Явор Дачков. Съдът е разпоредил книжата да се изпратят на страните по делото, с цел да могат те да се срещнат и да преценяват дали да се възползват от правото си да апелират в инструкции период. Главна дирекция “Охрана ” към Министерството на правораздаването е виновна и длъжна да извърши правосъдното предписание, като откритата процедура е чиновниците да посещават жителите преди или след работно време, дотолкоз, доколкото тогава е най-вероятно те да са вкъщи си.

По-рано Корнелия Нинова се оплака, че са я търсили, с цел да я отведат наложително на разпит.  " Очевидно прокуратурата е задействала идната стъпка – наложително довеждане ", разяснява Нинова в сряда. Тя изясни, че по времето, когато са я търсили чиновниците на дирекция " Съдебна защита ", не си е била у дома, тъй като имала ангажимент от рано в Народното събрание.

Нинова смята, че формираната прокурорска инспекция е интервенция във вътрешнопартийните каузи. 

поради негови постове във Facebook, в които твърди, че България е продавала оръжие на Украйна до момента в който Нинова е министър на стопанската система и ръководител на междуведомствената комисия за оръжията. Наказателното дело е от частен темперамент по частна просба на водачът на Българска социалистическа партия до Софийския областен съд. Нинова съди журналиста за клюка и желае от него 10 000 лева Първото съвещание е на 28 септември от 13.30.
Корнелия Нинова настойчиво отхвърля България да е изнасяла оръжие за Украйна до момента в който е била министър с формалния аргумент, че няма нито един автограф за директна пратка към Киев. Обществено известна е информацията, че българското държавно управление е осъщесвявало такива продажби за Украйна през трети страни за стотици милиони левове, знаейки чудесно къде отива продукцията на българските военни фабрики, които усилиха неведнъж производството си след началото на войната в края на февруари.
 
 
 
 
 
02 Ное 20229302 Ное 202228302 Ное 202265802 Ное 202238302 Ное 202231702 Ное 2022672КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022102419 Окт 202260321 Окт 2022114224 Sep 20222320
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР